Φωτογραφία A

Η έκδοση του βιβλίου

Νοοπολιτική: Φιλοσοφία της Ιστορίας, Παγκόσμια Τάξη και Διαπολιτισμικές Σχέσεις

του Νικολάου Λάου πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από τις Εκδόσεις Δίαυλος Α.Ε., ISBN-13: 978-960-531-421-7, Σελίδες: 512, Σχήμα: 17 x 24 cm.

Εκδόσεις Δίαυλος:

https://www.diavlos-books.gr/product/1088/noopolitiki-filosofia-tis-istorias,-pagkosmia-taksi-kai-diapolitismikes-sxeseis-

Το βιβλίο διανέμεται πανελλαδικώς μέσω των Εκδόσεων Δίαυλος, μέσω των συνεργαζόμενων μεγάλων βιβλιοπωλείων (π.χ. IANOS, Πρωτοπορία, Πολιτεία, Public κ.λπ.), και, βεβαίως, μπορεί να παραγγέλλεται μέσω οποιουδήποτε τοπικού βιβλιοπωλείου.

Κάντε κλικ σε αυτό το λινκ για να διαβάσετε το άρθρο του Δρ. Νικολάου Λάου με τίτλο “Η Επιστήμη και Τέχνη της Νοοπολιτικής” (PDF)

Κάντε κλικ σε αυτό το λινκ για να διαβάσετε το άρθρο του Δρ. Νικολάου Λάου με τίτλο “Υπέρ της Θρησκείας: Αναίρεση των βασικών ισχυρισμών του αθεϊστικού επιστημονισμού” (PDF)

Κάντε κλικ σε αυτό το λινκ για να διαβάσετε το άρθρο του Δρ. Νικολάου Λάου με τίτλο “Η Νοοπολιτική και η Τυπολογία της Πολιτικής Δύναμης” (PDF)

Κάντε κλικ σε αυτό το λινκ για να διαβάσετε το δοκίμιο του Δρ. Νικολάου Λάου με τίτλο “Νοοπολιτικό Εγχειρίδιο για Χρηματοοικονομικές Αναλύσεις και Επενδύσεις,” ώστε να μάθετε πώς η Νοοπολιτική, ως μία ολοκληρωμένη υπαρξιακή στρατηγική και μέθοδος, μπορεί να σας καθοδηγήσει ακόμη και στις χρηματοοικονομικές αγορές (PDF)

Στο ακόλουθο βίντεο (κάνοντας κλικ επάνω στην ένδειξη), μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου Νοοπολιτική: Φιλοσοφία της Ιστορίας, Παγκόσμια Τάξη και Διαπολιτισμικές Σχέσεις, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 (έναρξη 7:00 μ.μ.), στο roof garden (8ος όροφος) της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Hellenic American Union), επί της οδού Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, Αθήνα.

Ομιλητές:

Άντζυ Σταθάτου, Δημοσιογράφος (Μέλος της ΕΣΗΕΑ) – Συντονίστρια

Σπύρος Σουρμελίδης, Δημοσιογράφος (Μέλος της ΕΣΗΕΑ): μίλησε για την κρίση των ΜΜΕ ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, καθώς η δημοσιογραφία και η πολιτική για τα ΜΜΕ αποτελούν αντικείμενα μελέτης και διαχείρισης στο πλαίσιο της νοοπολιτικής

Λάμπρος Καλαρρύτης, Δημοσιογράφος (Μέλος της ΕΣΗΕΑ): μίλησε για τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, την προπαγάνδα και την πολιτιστική διπλωματία ως αντικείμενα μελέτης και διαχείρισης στο πλαίσιο της νοοπολιτικής

Ο συγγραφέας Δρ. Νικόλαος Λάος, φιλόσοφος και σύμβουλος νοοπολιτικής: παρουσίασε το έργο του και απάντησε σε ερωτήσεις και σχόλια του κοινού